Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Drenkeling uit zee gered bij strand Dishoek

Toegevoegd: 28-10-2021, 10.01 uur - Update: 28-10-2021, 13.43 uur
Door: Roland de Jong

DISHOEK - Diverse hulpdiensten zijn vanochtend toegesneld nadat melding was gemaakt van een drenkeling die op het strand bij Dishoek was gebracht en dringend medische hulp nodig had.


Rond 08.20 uur werd door medewerkers van een aannemingsbedrijf gemeld dat zij bij het Strand Koudekerke een drenkeling uit het water van de Westerschelde hadden gehaald. Na de melding werden zowel de politie als de ambulancedienst opgeroepen. Ook de strandwacht en het kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM Westkapelle werden ter plekke gestuurd.

De persoon is met het kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM naar de duinovergang bij strandpaviljoen Kaapduin gebracht. Daar stond de ambulance gereed. De persoon is vervolgens naar de ambulance gebracht en hierna per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (30-10-2021 om 07:43)
Het zijn de donkere maanden, het kan zijn dat deze persoon het niet meer zag zitten. Dat gaan we weer meer zien ook op land. Laten we hopen dat het een dagelijkse zwemmer was en dat hij/zij gauw opknapt.
Popeye (28-10-2021 om 18:06)
Wat ik mij dan afvraag is hoe die drenkeling daar kwam. Maar dat zal er, vanuit reddersperspectief, niet toe doen.
Cookie-instellingen beheren