Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Vierde verdachte drugslab Lewedorp aangehouden

Toegevoegd: 17-11-2021, 18.12 uur
Vierde verdachte drugslab Lewedorp aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

LEWEDORP - De politie heeft afgelopen maandag een vierde verdachte aangehouden in het onderzoek naar het drugslaboratorium aan de Damstraat in Lewedorp.


Eerder werden in Opsporing Verzocht beelden getoond van een tot dan toe onbekende man. Naar aanleiding van de uitzending van het opsporingsprogramma kreeg de politie enkele tips. Uit onderzoek is de identiteit van de man vastgesteld. De 27-jarige inwoner uit Etten-Leur is maandagochtend gearresteerd en verhoord. De politie sluit meer aanhoudingen in het onderzoek naar het drugslab niet uit.

Het drugslaboratorium in Lewedorp werd op 16 september aangetroffen in een schuur. Tijdens het onderzoek zijn een vrouw en twee mannen gearresteerd. De politie ontving half september een tip, waarna een inval in de woning en de schuur volgde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren