Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie stuurt tientallen jongeren weg uit centrum Middelburg

Toegevoegd: 21-11-2021, 18.17 uur
De jongeren werden weggestuurd.
De jongeren werden weggestuurd.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft zondagavond meerdere jongeren weggestuurd uit het centrum van Middelburg. De groep zorgde bij een winkelcentrum in de stad voor overlast.


De agenten gingen rond 18.00 uur met meerdere eenheden het centrum van de stad nadat er meldingen van overlast door jongeren en vuurwerk binnenkwamen. Eenmaal aangekomen bij het winkelcentrum Tref kwamen de agenten een groep van enkele tientallen jongeren tegen.

Volgens de agenten waren veel van de jongeren bekenden van de politie. De dienders hebben de overlastgevende groep gevorderd om het centrum te verlaten. Het is niet de eerste keer dat er sprake is van overlast door jongeren rondom het winkelcentrum in Middelburg. Eerder liet de gemeente Middelburg bezig te zijn met een plan van aanpak om de overlast tegen te gaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daan van Velzen (24-11-2021 om 13:10)
Deze generatie jongeren is alleen maar bezig met lachgas scoren, lekker in de auto rijden en overal opknallen. Dit is niet meer de jeugd die wij vroeger waren,. Dit is dealen, elke nacht op straat, geen opleiding en wachten op een uitkering. Het nieuwe Nederland, wat ooit door onze voorvaderen is opgebouwd, word binnen decennia afgebroken. Maar voorlopig staan de grenzen nog vrolijk open want Nederland kan nog wel 10 miljoen man kwijt hier.
Suus (23-11-2021 om 10:33)
Deze groep was zaterdagavond bezig, toen ik er wat van zij kreeg je straat taal naar je hoofd! Van kanker dit en kanker dat! Is echt niet normaal! Maar we mogen niet zeggen welke nationaliteit ze hadden nou ik weet het wel hoor!
[email protected] (22-11-2021 om 14:15)
@ Sstt (21-11-2021 om 22:52). Dat hebben ze aan zichzelf te danken omdat ze er niet fatsoenlijk mee om konden gaan. Alles slopen, alles in de fik te steken, rommel achterlaten, dealen e.a. rottigheid uit te halen.
Kor (22-11-2021 om 14:11)
Wegsturen? Pardon. Toch wel de personalia genoteerd., Anders wederom matig optreden van de Politie Middelburg
bram goeree (22-11-2021 om 13:37)
Nina dit is onzin .vroeger kwamen we ook samen maar niet om te rellen of in November al zeer zwaar vuurwerk af te steken .dat was er toen gelukkig ook niet .het vuurwerk van vandaag is net oorlogstuig. ook word het dringend tijd dat net als Karl zegt om hun ouders eens ter verantwoording te roepen en eventuele schade op hun te verhalen en niet op de maatschappij .en Nina als jullie steeds weg gestuurd werden dan zal dat wel een oorzaak gehad hebben .wij werden nergens weg gestuurd
Klaagvaak (22-11-2021 om 13:19)
Nina, ik geloof niet dat het samenkomen het probleem is. Rellen en een spoor van vernielingen achterlaten echter wel. De bekende groep is waarschijnlijk ook niet geheel zonder reden bekend hij de politie. Dat is vast niet vanwege vreedzaam gedrag. Ik ben zelf ook jong geweest en wij kwamen ook vaak gezellig samen, maar in onze hoofden kwam zulk gedrag niet voor. Tuig is echter inderdaad van alle tijden..
Cookie-instellingen beheren