Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie stuurt tientallen jongeren weg uit centrum Middelburg

Toegevoegd: 21-11-2021, 18.17 uur
De jongeren werden weggestuurd.
De jongeren werden weggestuurd.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft zondagavond meerdere jongeren weggestuurd uit het centrum van Middelburg. De groep zorgde bij een winkelcentrum in de stad voor overlast.


De agenten gingen rond 18.00 uur met meerdere eenheden het centrum van de stad nadat er meldingen van overlast door jongeren en vuurwerk binnenkwamen. Eenmaal aangekomen bij het winkelcentrum Tref kwamen de agenten een groep van enkele tientallen jongeren tegen.

Volgens de agenten waren veel van de jongeren bekenden van de politie. De dienders hebben de overlastgevende groep gevorderd om het centrum te verlaten. Het is niet de eerste keer dat er sprake is van overlast door jongeren rondom het winkelcentrum in Middelburg. Eerder liet de gemeente Middelburg bezig te zijn met een plan van aanpak om de overlast tegen te gaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (22-11-2021 om 11:27)
Dit is echt van alle tijden, mijn vrienden en ik werden ook altijd overal weggestuurd. Jongeren hebben nu eenmaal de behoefte om samen te komen zorg dat het dan ergens anders wel kan i.p.v. het probleem steeds te verplaatsen
Jaap (22-11-2021 om 11:11)
Ben benieuwd wat voor plan van aanpak dit wordt van de gemeente, waarschijnlijk weer de softe aanpak van in gesprek gaan. Veel van dit uitschot is bekend bij de politie, dan weet je al uit welke wijk ze komen.
Karl (22-11-2021 om 10:14)
Hard aanpakken dat tuig zo ook hun ouders die behoren hun kinderen binnen te houden.
Kees (22-11-2021 om 06:57)
Jongens, ga lekker sporten en maak wat van je leven. Probeer ook je ouders eens te motiveren om nog iets van hun leven te maken, wie weet kunnen jullie af en toe samen iets doen.
Sstt (21-11-2021 om 22:52)
Vroeger had je clubhuizen . Skatebanen ...je kon in de parken vertoeven.. . En nu voor de jeugd niks en dan vinden mensen het dat ze samenscholen en teveel rotzooi uithalen...Ik zou zeggen: Ontneem ze maar alles!!!!!
Klaagvaak (21-11-2021 om 22:26)
En vanuit daar gingen ze elders lekker verder. Een spoor van omgegooide wegafzettingen en borden achterlatend verzamelden ze zich bij de parkeergarage aan de Nieuwe Haven. Tot ze daar weer weggejaagd werden om vervolgens rond tienen nogmaals alles overhoop te gooien daar. Ik geloof niet dat die aanpak direct een oplossing is. Het is wachten tot dit een keer uit de hand gaat lopen
Cookie-instellingen beheren