Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugs, wapens en veel contant geld aangetroffen in Souburgse woning

Toegevoegd: 14-12-2021, 17.16 uur
Drugs, wapens en veel contant geld aangetroffen in Souburgse woning
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OOST-SOUBURG - De politie heeft maandag een inwoner van Oost-Souburg gearresteerd voor drugs-en wapenbezit. Ook werden er grote hoeveelheden contant geld in de woning gevonden.


De politie kreeg de laatste tijd diverse meldingen van overlast bij de woning aan de Kromwegesingel. Zo zouden er regelmatig onbekende mensen naar het huis komen. Er ontstond bij de agenten een vermoeden dat er in de woning drugs verkocht werd. De politie stelde daarop een onderzoek in. Het vermoeden van drugsverkoop vanuit de woning werd sterker toen maandagmiddag twee bezoekers werden gecontroleerd. Ze bleken drugs bij zich te hebben.

Hierop werd een onderzoek in de woning ingesteld. Agenten vonden zeker 1,3 kilogram hennep, een flinke hoeveelheid contant geld, twee katapulten en twee ontstekers voor explosieven. Verder waren er twee kleine hennepkwekerijen in de woning ingericht. De bewoner werd aangehouden. Hij is naar een politiecellencomplex gebracht en wordt dinsdag verhoord.

Naast de in beslagname van de drugs, het geld en de wapens onderzoekt de politie de mogelijkheid om onrechtmatig verkregen inkomsten van deze criminaliteit van de bewoner af te pakken. Zo is zijn auto in beslag genomen en wordt zijn uitkering onderzocht. Ook ontvangt de gemeente Vlissingen een rapport van de politie met als doel om het pand te sluiten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (15-12-2021 om 22:52)
@Buur: totdat je met immense water- en/of brandschade komt te zitten omdat zo'n pauper aan het hobbyen is.
Buur (14-12-2021 om 22:55)
Wij wonen er ook en er wordt gedeald inderdaad. Moet alleen wel zeggen dat wij er nog nooit last van hebben gehad. Hij is altijd vriendelijk en iedereen die er komt ook. Het is een 30km zone en ongeveer 90% rijdt er 60 of harder terwijl je daar je hond uit laat aan de kant van de weg. Ben er al meerdere keren bijna aangereden en m'n hond ook, en de hond van degen die is aangehouden is er ook doodgereden. Alleen wordt daar niks aan gedaan. Bij mij voelt dat als niet helemaal eerlijk...
zeeuw (14-12-2021 om 19:05)
ik hoop dat hij/zie helemaal uitgekleed worden en niet van dat softe gedoe
Mijn mening (14-12-2021 om 18:03)
Uitkering onderzocht??? Die moet je gelijk stoppen. Deze lamzak heeft bewezen dat hij gewoon kan werken. Gooi hem ook gelijk zijn huis uit.
Cookie-instellingen beheren