Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 80 km

Drie jongens opgepakt voor steekpartij Goes

Toegevoegd: 21-12-2021, 09.52 uur
Bij de steekpartij raakte een 19-jarige man gewond.
Bij de steekpartij raakte een 19-jarige man gewond.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft maandag drie jongens aan gehouden in verband met het steekincident afgelopen donderdag in Goes. Het drietal zit nog vast.


Bij de steekpartij, die rond 16.20 uur plaatsvond bij de kruising van de Dam en de Van de Spiegelstraat, raakte een 19-jarige Goesenaar gewond. Na het steekincident startte de politie een onderzoek. Dit leidde naar de drie nu aangehouden verdachten: een 16-jarige jongen uit Kortgene, een 16-jarige jongen uit Yerseke en een 18-jarige Middelburger.

De drie zijn gisteren in de loop van de ochtend aangehouden op last van de officier van justitie. Wat hun rol bij het steekincident precies was, wordt nog onderzocht. De politie laat weten meer aanhoudingen niet uit te sluiten. Het drietal zit voorlopig vast voor onderzoek. De politie is nog op zoek naar getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren