Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 221 km

Adresgegevens in gedumpt afval, dader achterhaald

Toegevoegd: 03-01-2022, 16.56 uur
Het afval lag op slechts 150 meter van een milieustraat.
Het afval lag op slechts 150 meter van een milieustraat.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Door het doorzoeken van gedumpt afval heeft de politie hoogstwaarschijnlijk de persoon achterhaald die bij Sluiskil verschillende vuilniszakken met rotzooi had achtergelaten.


Een wijkagent van het haventeam trof het gedumpte afval vandaag aan bij de Spuikreekweg in Sluiskil. Opmerkelijk genoeg ligt de gemeentelijke milieustraat op slechts 150 meter van de dumpplek, zo meldt de politie. Door de wijkagent werd een onderzoek ingesteld en tussen het afval vond de politie naar eigen zeggen aardig wat documenten met daarop naam- en adresgegevens. De politie heeft hierdoor de vermoedelijke dumper getraceerd.

De dumper zal zich binnenkort moeten melden voor verhoor. Hierna zal een officier van justitie een besluit nemen over de afhandeling. Het Waterschap Scheldestromen zal in ieder geval de kosten voor het opruimen en eventuele bodemsanering verhalen op de verdachte.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (7-1-2022 om 11:53)
Deze aso flink aanpakken, hoge boete geven
bram goeree (6-1-2022 om 13:09)
door je afval te scheiden heb je ook minder in de grijze container en kom je er wel mee toe .maar ja iemand dit dit doet zal ook wel zijn afval niet scheiden .wel ''mooi'' dat die persoon zijn gegevens heeft achtergelaten .laat hem of haar maar alles betalen
Jaap (5-1-2022 om 09:21)
Ja Rick maar vuilniszakken mag je niet op stort in leveren dus dan krijg je dit
Henkie (4-1-2022 om 12:58)
@Inwoner Het gebruik van de ondergrondse container voor plastic/metaal IS gratis. Het ophalen van de GFT container IS gratis. Het gebruik van een oudpapier container IS gratis. De grijze container heb je bijna niet meer nodig.
Inwoner (4-1-2022 om 12:22)
Het is niet iets wat ik goedkeur, maar als je een gezin hebt met 2 kinderen, is 1x per 4 weken de grijze container legen.....echt te weinig! De gemeentes creëeren dit probleem zelf!
Mijn mening (4-1-2022 om 11:14)
Er zit daar idd erg lui volk.
Cookie-instellingen beheren