Weerbericht:
Vrij koud, bewolkt en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt 74km te hard over Tractaatweg

Toegevoegd: 13-01-2022, 15.40 uur
Automobilist rijdt 74km te hard over Tractaatweg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Een 18-jarige automobilist uit Axel moest woensdag rond 17.30 uur zijn rijbewijs inleveren na een forse snelheidsovertreding. 


De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 174 km/u over de Tractaatweg in zijn woonplaats. Op de Tractaatweg is 100 km/u toegestaan.

Zijn rijbewijs werd direct ingenomen en de officier van justitie bepaalt de verdere afloop van de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Waarom (15-1-2022 om 06:18)
Waarom reed hij dan zo hard weg, waar was hij bang voor? Zulke bange wezels horen niet in het verkeer thuis. Beter op de fiets voluit laten trappen, totdat hij heel hard gaat.
AntiGSM (15-1-2022 om 00:45)
Een heleboel mensen hier zijn nooit jong geweest, wij reden vroeger bijna dagelijks wel eens 50 - 100 km te snel. Wat jaren later wel wat rustiger geworden maar het blijft gewoon leuk. Kijk maar in Duitsland, daar rijdt ik ook nog deze snelheden op de wegen waar dit toegestaan is. Hoge snelheid hoeft niet altijd gevaarlijk te zijn, snelheidsverschillen kunnen dit wel zijn maar hoeft niet. Als een weg leeg is en net zo mooi als de Tractaatweg dan is er weinig gevaar. Bij velen die hier zo fel reageren is een hoop frustratie omdat ze nu met een oersaaie SUV moeten rijden met een 3 cilindertje, meer mogen ze niet van moeders de vrouw.
Erik (14-1-2022 om 12:50)
@Mario toen ik zo oud was, ging mijn 1ste autootje geeneens zo hard. Ik mocht blij zijn, als ik 110 km/u haalde...windje mee haha
Nn (14-1-2022 om 11:11)
We mogen blij zijn dat er niets ernstigs is gebeurd. De 1ste 10 jaar geen rijbewijs terug geven,daarna over nieuw gaan lessen
Ineke (14-1-2022 om 08:47)
Nee Mario. Zo werkt dat niet bij deze gast. Gewoon 5 jaar wachten op nieuw rijbewijs. We zijn inderdaad allemaal jong geweest en toen moesten we ook al aan regels houden. Dit is niet een beetje te hard maar serieus teveel.
Ronald (14-1-2022 om 07:38)
Ja, @Mario, ik ben ook jong geweest ,maar heb toch nooit zulke stomme stoten uitgehaald hoor, die zal het nooit leren hoor ! Je zou het op een bepaalde manier nog goed willen praten wat hij geflikt heeft, dat is een misdrijf hé !
Cookie-instellingen beheren