Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Marechaussee haalt 'geëxporteerde' auto van de weg

Toegevoegd: 15-01-2022, 20.24 uur
Marechaussee haalt 'geëxporteerde' auto van de weg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Koninklijke Marechaussee heeft zaterdag een auto in beslag genomen die al sinds afgelopen zomer geëxporteerd moest zijn maar gewoon rondreed in de omgeving van Terneuzen.


Marechaussees onderwierpen het voertuig en de bestuurder aan een controle. De auto had al sinds augustus 2021 geëxporteerd moeten zijn naar het buitenland, maar dat bleek niet te zijn gebeurd. Dit was al eens eerder geconstateerd dus daarom werd besloten om naast een boete voor de bestuurder ook inbeslagname van het voertuig te regelen.

De bestuurder van de auto reed overigens vermoedelijk ook zonder geldig rijbewijs. Hier wordt nog onderzoek naar gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (16-1-2022 om 14:14)
Mag ik raden ? Een wit nummerbord met zwarte letters ?
Cookie-instellingen beheren