Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dieven sloegen slag in huis 82-jarige Vlissingse

Toegevoegd: 01-03-2022, 21.51 uur
Twee mannen braken in bij een 82-jarige vrouw in Vlissingen
Twee mannen braken in bij een 82-jarige vrouw in Vlissingen
© Foto: Politie
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De inbraak die de politie vanavond uitzond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht was bij een bejaarde vrouw. Ze was vanwege ziekte niet thuis, zo heeft de politie laten weten.


De twee mannen werden op 16 december 2021 door een camera vastgelegd vlakbij de Boulevard Bankert in Vlissingen. Eerst liepen ze, zonder zichtbare spullen, richting een appartementencomplex en een aantal minuten later kwamen ze er met gevulde tassen vandaan. In de tussentijd werd hier ingebroken in de woning van een 82-jarige vrouw. Zij was vanwege ziekte niet thuis op het moment van de inbraak. Inmiddels is ze overleden, zo meldt de politie. Bij de inbraak werden onder andere sieraden en tafelzilver meegenomen. 

Eén van de mannen heeft een lichtgetinte huidskleur en droeg een opvallende pet. Verder had hij een donkerkleurig winterjack aan. Verder droeg hij een blauwe spijkerbroek en lichtkleurige gympen. De andere verdachte had een donkerdere huidskleur en had die dag een zwarte baard. Hij droeg een donkergrijze spijkerbroek, een zwarte jas en lichte sportschoenen met donkere accenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (2-3-2022 om 12:44)
Wat een slappe reacties toch weer, dit tuig moet je afmatten in een werkkamp tot ze er bij neervallen.
bram goeree (2-3-2022 om 12:23)
zulke figuren horen niet thuis in Nederland. verpesten het en nemen ruimte in voor de mensen die echt hulp nodig hebben. waarom word het terug stuur beleid niet veel strenger ? .dit is dweilen met de kraan open .kunnen ze of willen ze niet terug dan maar opsluiten in kampen .dit zal wel weer op weerstand stuiten van actiegroepen die tegen alles zijn ,maar zo gaat het niet langer .ook niet voor de politie die zo goed mogelijk hun werk proberen te doen .maar het is niet motiverend dat je zo iemand de volgende dag weer op straat ziet lopen .veel strenger aanpakken die rotzakken
Michel (2-3-2022 om 08:54)
16 December !!!!!!!!! Veels te laat om nu beelden te laten zien. Waarom kan dit niet eerder.
Loes (2-3-2022 om 08:27)
Bekijk wie er als hulp werkte...hoe kom je anders daar in die flat terecht...uitgerekend iemand die niet thuis was.
Ik (2-3-2022 om 07:40)
Wat een laffe streek,bij oude mensen je slag slaan. Hun gezichten zijn nu bekend en ik hoop van harte voor dat ze opgepakt worden de verkeerde tegen komen. Wat zullen deze lui weinig vrienden overhouden. Ze lopen nu overal voor gek.
Grote Smurf (2-3-2022 om 01:21)
Hopelijk pakken ze deze empathieloze slappelingen die niet willen werken voor hun geld maar mensen willen benadelen via stelen voor eigen gewin. Wat een laag figuur ben je dan die de aandacht niet eens waard is. Ze staan mooi op beeld. Laat ze deze laffe gekken maar snel oppakken.
Cookie-instellingen beheren