Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
81 files van totaal 319 km

Middelbrand woning ontdekt dankzij rookmelders

Toegevoegd: 05-03-2022, 06.11 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - In 's-Heer Arendskerke heeft vannacht een middelbrand gewoed in een woning. Rookmelders hebben ervoor gezorgd dat de bewoners tijdig werden gewekt, zo meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).


Rond 04.40 uur schrokken de bewoners van een vrijstaande bungalow aan de Slotstraat wakker van rookmelders die afgingen. Ze wisten vervolgens de woning heelhuids te verlaten. De brandweer werd gebeld en die rukte met spoed uit om te blussen. In eerste instantie werd alleen de blusploeg van Heinkenszand opgeroepen. Omstreeks 05.00 uur werden een extra tankautospuit en een ladderwagen opgeroepen.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland woedde de brand tussen het plafond en het dak. De brandweer heeft een deel van het dak opengemaakt om goed bij de brandhaard te kunnen komen. Rond 06.00 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Even daarvoor was de tweede ingezette tankautospuit, die van de post Wolphaartsdijk, al teruggekeerd naar de kazerne.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren