Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Middelbrand woning Nagelenburgsingel Oost-Souburg

Toegevoegd: 30-03-2022, 08.29 uur - Update: 26-04-2022, 19.57 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG- In een woning aan de Nagelenburgsingel in Oost-Souburg is vanochtend brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.


De brand werd rond 08.00 uur gemeld als buitenbrand maar bleek volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) te woedden in de woning. Omstreeks 08.10 uur is opgeschaald naar middelbrand, mede omdat er mogelijk nog iemand binnen zou zijn. Na onderzoek bleek de bewoner niet thuis te zijn.

De brandweer is ter plaatse gekomen met een hoogwerker, twee blusvoertuigen en een redvoertuig. Er is ook een ambulance ter plekke gestuurd, maar deze hoefde niet ingezet te worden. Omstreeks 08.50 uur heeft de brandweer het sein 'brand meester' afgegeven. De politie heeft meerdere omstanders gesproken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren