Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 25 km

Felle brand opslagruimte speelboerderij 't Klok'Uus

Toegevoegd: 27-04-2022, 16.15 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Een felle brand heeft vanmiddag een opslagruimte van speelboerderij 't Klok'Uus in 's-Heer Arendskerke volledig in de as gelegd. Bij de brand is niemand gewond geraakt.


In de opslagruimte op het terrein aan de Wissekerkseweg, bestaande uit een overkapping met daaronder onder meer twee zeecontainers en solexen, brak omstreeks 15.50 uur brand uit. De vlammen sloegen al snel om zich heen en er kwam al gauw flink wat rook vrij. De brandweer schaalde na een kwartier op naar middelbrand en rukte uit met twee tankautospuiten en twee watertankwagens.

De bij de speelboerderij aanwezige bezoekers werden bijtijds in veiligheid gebracht. Rond 16.15 uur is wel een ambulance ter plekke gestuurd. De brandweer kon omstreeks 16.45 uur het sein 'brand meester' geven. Er is geen gevaar meer voor uitbreiding. De brandweer is nog wel bezig met nablussen. De opslagruimte moet als verloren worden beschouwd. 
 


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mp (28-4-2022 om 00:44)
V betreft het ook de ruimte waar de lasergame geweren opgeslagen liggen?
V (27-4-2022 om 21:28)
wij stonden er echt vlakbij toen het begon omdat de kinderen daar net aan het laserschieten waren. Hulde aan al het personeel dat goed en daadkrachtig optrad! Was geen enkele paniek en iedereen leek goed te weten wat er moest gebeuren!
Cookie-instellingen beheren