Weerbericht:
Vandaag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 170 km

Overleden bestuurder is 75-jarige man

Toegevoegd: 02-05-2022, 17.39 uur
Het ongeluk gebeurde op de Vogelweg.
Het ongeluk gebeurde op de Vogelweg.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

HENGSTDIJK - De bestuurder die bij een botsing tussen twee auto's in Hengstdijk overleed, is een 75-jarige man. Dat heeft de politie maandag in een persbericht laten weten. 


De aanrijding gebeurde rond 12.50 uur op de Vogelweg bij Hengstdijk. Een bestuurder van een Belgische auto reed van Vogelwaarde richting Hengstdijk. Uit tegenovergestelde richting reed een 75-jarige man uit Hengstdijk. De auto's botsten frontaal op elkaar. De man uit Hengstdijk overleed ter plaatse. De Vogelweg werd voor politieonderzoek en berging van de voertuigen aan beide zijden afgesloten.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Zo hoorden agenten enkele betrokkenen en werd een sporenonderzoek ingesteld. De 55-jarige bestuurder uit Antwerpen zal later worden verhoord. Rond 15.45 uur was het politieonderzoek afgesloten en takelde een bergingsbedrijf de auto's weg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren