Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde ongeval Axel is voetballer KV Mechelen

Toegevoegd: 04-05-2022, 14.49 uur - Update: 04-05-2022, 18.02 uur
De voetballer belandde met zijn voertuig in een droge sloot.
De voetballer belandde met zijn voertuig in een droge sloot.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

AXEL - De 23-jarige man die vanochtend gewond raakte bij het fatale ongeval op de Langeweg (N258) bij Axel is een speler van de Belgische voetbalclub KV Mechelen. Dat meldden verschillende Belgische media naar aanleiding van een bericht op de website van de voetbalclub.


Op de site van KV Mechelen is te lezen dat speler Rick van Drongelen onderweg was naar de training toen hij vanochtend betrokken raakte bij een dodelijk ongeval. "Rick zelf is naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn verwondingen lijken op het eerste gezicht mee te vallen, maar verder medisch onderzoek moet duidelijkheid brengen", aldus de club.

Onder meer volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws (HLN) meldt dat Van Drongelen betrokken was bij het ongeval in Axel. De andere bij het ongeval betrokken automobilist is een 18-jarige Hulstenaar. Hij overleefde de klap van de aanrijding niet en overleed ter plekke. Na de botsing werd de Langeweg ter plekke afgesloten voor sporenonderzoek. Volgens de provincie Zeeland is de N258 rond 13.55 uur weer vrijgegeven voor het verkeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (4-5-2022 om 16:05)
rechte weg. Wat is hier aan de hand? Alle sterkte en respect voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren