Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's ongeluk Vlissingen meegenomen voor onderzoek

Toegevoegd: 06-05-2022, 01.31 uur
De politie deed tot 01.00 uur 's nachts onderzoek.
De politie deed tot 01.00 uur 's nachts onderzoek.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De auto's die bij het ongeluk op bevrijdingsdag in Vlissingen betrokken waren, zijn door de politie meegenomen voor verder onderzoek. Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 22.50 uur op de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Een groene BMW reed vanuit de richting van de Koudekerkseweg toen de automobilist ter hoogte van de bushalte 'Vlissingen, Bonedijkestraat' op de verkeerde weghelft terecht kwam.

Bij de bushalte schaafde de personenauto langs de stoeprand en vervolgde de weg aan de verkeerde kant van de weg. Ter hoogte van de oversteekplaats schoot de auto door de struiken een raakte daarbij een driehoekig betonblok. Uiteindelijk botste de BMW tegen een geparkeerde auto waarna de personenauto spinde.

Bij het ongeluk raakte één persoon gewond. Na verzorging op de plek van het ongeluk is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere inzittende, vermoedelijk de bestuurder, moest met de politie mee. De politie deed lange tijd onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Daardoor was de President Rooseveltlaan tot zeker 01.00 uur gedeeltelijk afgesloten. De betrokken voertuigen zijn door een bergingsbedrijf getakeld en meegenomen zodat de politie de auto's kan onderzoeken. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (6-5-2022 om 09:42)
Ik las op de site van de PZC dat de bestuurder van de BMW spook reed en aan de schade te zien is het niet zo heel langzaam gegaan. Je kunt natuurlijk eens een foutje maken in het verkeer maar hier was m.i. een wegpiraat aan de gang. Hoop dat hij zijn rijbewijs erg lang of liever nog helemaal kwijt raakt. Zulke artiesten horen niet achter een stuur te zitten.
Grote Smurf (6-5-2022 om 09:04)
Gezien de ravage is dit niet met 50 km/u gegaan. Die bestuurder is goed aan de beurt met zijn 'stoere' rijkunsten. Zo scheurt er door heel Vlissingen ook regelmatig een dombo op een motor rond die overal lange strepen trekt over het asfalt met een hoop kabaal. Die heeft kennelijk bandencentjes teveel. Komt ook heel regelmatig door de President Roosenveltlaan gescheurd.
Cookie-instellingen beheren