Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 18 km

Grote inzet van hulpdiensten voor vermiste duikers Bruinisse

Toegevoegd: 14-05-2022, 12.53 uur
Grote inzet van hulpdiensten voor vermiste duikers Bruinisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BRUINISSE - Bij de duikplaats aan de Zijpseweg in Bruinisse zijn vanmiddag korte tijd drie duikers vermist geweest. Dit resulteerde in een grote inzet van hulpdiensten.


De hulpdiensten werden omstreeks 12.25 uur groots opgeroepen voor de drie vermiste duikers bij Zoetersbout aan de Zijpseweg in Bruinisse. Onder andere werd de KNRM met de boot van de KNRM-post van Neeltje Jans en de traumahelikopter vanuit Rotterdam opgeroepen. De reddingsboten Mistral en Scaldis hebben geassisteerd. De brandweer van Bruinisse is met een blusvoertuig ter plaatse gekomen.

De brandweer van Bruinisse meldde omstreeks 12.45 dat zij ter plaatse waren gekomen en dat alle betrokkenen veilig en gezond op de wal stonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren