Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden die medewerker van bedrijf bedreigde

Toegevoegd: 23-05-2022, 15.36 uur
Man aangehouden die medewerker van bedrijf bedreigde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft maandagochtend een man aangehouden die bij een bedrijf in Goes een medewerker had bedreigd en vernielingen in het gebouw had aangericht. De man werd al vrij snel door de politie aangehouden. 


De politie stuurde maandagochtend een Burgernetbericht uit waarin werd gevraagd om uit te kijken naar een man op een fiets. Hierbij waarschuwde de politie om de man niet zelf te benaderen, omdat hij in bezit zou zijn van een mes. Twee minuten later werd het Burgernetbericht al afgesloten, omdat de man door de politie was aangehouden.

De reden dat het bericht naar de abonnees van Burgernet verstuurd werd, was omdat de man een medewerker van een bedrijf op industrieterrein De Poel had bedreigd met een mes. Ook zou de man vernielingen hebben aangericht in het bedrijf. Toen de politie werd gebeld vertrok de man op de fiets.

Agenten hielden de verdachte aan bij zijn woning in het centrum van Goes. Het gaat om een 40-jarige man. Het mes dat hij gebruikt had bij de bedreiging is in beslag genomen door de politie. De verdachte is ingesloten in een politiecellencomplex en is in afwachting tot hij een een verklaring mag afleggen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jwz (24-5-2022 om 12:44)
@Piet het zijn altijd dezelfde kneusjes die niet gewoon iets nornaals kunnen doen voor hun centen omdat ze zich daar 'tegoed voor voelen'' of omdat ze zo zijn opgevoed zelfde als een hond die krijg je ook blanco het is hoe het baasje hem doet maken heeft dus niks met die Covid 1,2,3 en inmiddels vaccin nr4 te maken ik begrijp wel je stelling maar moet @Jimmy en @Michel welgelijk geven
Michel (24-5-2022 om 09:34)
@Jimmy Hendrix, helemaal eens met uw reactie,
Jimmy Hendrix (24-5-2022 om 05:19)
Piet, zoek hulp. Als je dit associeert met een corona spuit zit er echt iets niet goed in je hoofd.
Piet S. (23-5-2022 om 20:25)
Het nieuws stast al maanden vol met berichten over agressie. Volgens mij heeft de spuit niet veel goeds gebracht. Lichamelijk en geestelijk van slag door chemische componenten in combinatie met andete middelen vrees ik. Het aantal ongevallen is ook schrikbarend toegenomen in de "ontwikkelde" wereld.
Cookie-instellingen beheren