Weerbericht:
Veel zon, vannacht in het noorden en noordwesten kans op mist
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 86 km

Meerdere bekeuringen uitgeschreven in Ritthem

Toegevoegd: 01-06-2022, 00.19 uur
Meerdere bekeuringen uitgeschreven in Ritthem
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM - De zeehavenpolitie van Zeeland heeft dinsdagavond meerdere bekeuringen uitgeschreven bij een verkeerscontrole in het havengebied van Vlissingen.


De politie controleerde het in- en uitgaande verkeer vanaf de terminals. Alle gecontroleerde transportbedrijven hadden hun vergunningen in orde. Op de Europaweg-Noord werd een bestuurder betrapt op het te hard rijden. Hij reed 36 km/u te hard. De bestuurder heeft hiervoor een bekeuring gekregen. Daarnaast is er een bestuurder die niet handsfree reed en het rode verkeerslicht negeerde beboet.

Op de Sloeweg-Noord in Ritthem werd een bestuurder staande gehouden nadat hij 53 kilometer per uur te hard reed. Bij de controle bleek dat de 32-jarige bestuurder onder invloed van alcohol had gereden. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau waar een blaastest werd afgenomen. Deze kwam uit op 475 Ugl. Het rijbewijs van de man is ingenomen op basis van het te hard rijden. De officier van justitie zal een beslissing nemen over deze zaak


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (1-6-2022 om 17:54)
Het is daar altijd een racebaan en een café op een plaats die alleen met de auto of vrachtwagen is te bereiken vraagt ook om moeilijkheden. 99% van wat daar alcohol nuttigt stapt achter het stuur. Meer controles uitvoeren zou niet verkeerd zijn, zowel in de ochtend, middag, avond en nacht.
een gast (1-6-2022 om 13:32)
jan uit Vlissingen ; de chauffeur reed niet handsfree dus niet zonder handen, is helemaal niet moeilijk lees het maar eens goed.
Dutch67 (1-6-2022 om 13:15)
@jaan, volgens mij bent u degene die jets niet begrijpt..., @een gast heeft gelijk, waarom zou je een bekeuring ,rijgen als je met je handen aan het stuur zjt ( dat is niet handsfree..) De lol is dat in het artikel had moeten staaan iets van niet handsfree BELLEN,
jan uit Vlissingen (1-6-2022 om 10:54)
@JTG, uw reactie lezende bent u dus duidelijk niet bekend met de wegsituatie ter plekke. @een gast wat is er moeilijk aan het begrijpen van niet handsfree?
een gast (1-6-2022 om 08:02)
Als ik lees een bestuurder die niet handsfree reed een bekeuring kreeg dan mocht hij zijn handen niet aan het stuur houden ???
Leonhearth (1-6-2022 om 08:02)
Ik rijd daar al jaren , en zie elke dag opnieuw ongeduldige bestuurders die veelste snel rijden , onnodig snel. ook wanneer de verlaging naar 60 komt rijden de meeste gewoon door met 80 als of er een dikke laag stront in hun ogen zit. zeker nu ze aan de weg aan het werk zijn zou je denken dat er iets meer rekening gehouden zou worden. maar nee oor . hier hoort gewoon een permanentje camera te staan. ook zouden ze snel rijders die binnen een week of maand weer een snelheids overtreding maken van meer dan 5kmh dubbel zo hard moeten bekeuren. en dat dat stackted tot 5 daarna ok rijbewijs afnemen.
Cookie-instellingen beheren