Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Dode en 6 gewonden bij ongeluk Ellemeet

Toegevoegd: 11-08-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
ELLEMEET - Bij een verkeersongeluk op de kruising van de Kuijerdamseweg bij Ellemeet en de parallelweg van de N57 (Brouwersdam) is gisterenmiddag een achtjarig meisje uit D?sseldorf om het leven gekomen. Zes andere personen raakten lichtgewond.

Het ongeval gebeurde om kwart voor vijf. Een personenauto bestuurd door een man uit Duitsland reed over de parallelweg van de Brouwersdam in de richting van Renesse. Een andere, eveneens Duitse, personenauto reed over de Kuijerdamseweg bij Ellemeet in de richting van de Brouwersdam.

Op de kruising van de twee wegen botsten de twee auto`s door nog onbekende oorzaak op elkaar. Door de klap van de botsing schoot de ene auto tegen een ANWB-paal langs de weg. Hulpverleners probeerden het kind, dat door de klap zwaar gewond raakte, nog te reanimeren, maar die hulp mocht niet meer baten.

De gewonden werden per ambulance naar ziekenhuizen in de omgeving vervoerd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren