Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Fietser zwaargewond na treinongeval

Toegevoegd: 22-08-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
EINDEWEGE - Bij een botsing met een trein op een spoorwegovergang ter hoogte van de Ankerveersedijk bij Eindewege is gistermiddag rond half één een 50-jarige fietser uit Heinkenszand zwaargewond geraakt.

De man reed tegen de rechterzijde van de intercity naar Vlissingen. Hij liep daarbij beenbreuken op en werd per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Ook was er een traumahelikopter ter plaatse.

De betreffende spoorwegovergang is alleen met knipperlichten beveiligd. Door het ongeval is het treinverkeer in beide richtingen zo`n anderhalf uur gestremd geweest. Rond twee uur kwam het treinverkeer weer op gang.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren