Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Rokerige kaassouflé's in Oost-Souburg

Toegevoegd: 20-08-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
OOST-SOUBURG - De brandweer Vlissingen/Middelburg is gisterochtend om kwart over zes uitgerukt na een melding van brand in een woning aan de Rijnstraat in Oost-Souburg. De bewoners hadden de vlam in de pan echter zelf al gedoofd.

Een bewoner had kaassoufl?s in een frituurpan gedaan, maar was daarna in slaap gevallen op de bank in de woonkamer. Een andere bewoner werd op de bovenverdieping wakker en rook een brandlucht. Hij en vier medebewoners op de bovenverdieping konden niet meer naar beneden door de rookontwikkeling.

Met hun geschreeuw waarschuwden zij de buren, die de brandweer belden. Ook de man op de bank werd wakker; hij kon een deksel op de brandende pan leggen en ventileerde de kamer en de keuken.

Er vielen geen gewonden. De schade bedraagt ongeveer 7000 gulden.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren