Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 23 km

Nekletsel, brandweer knipt dak van auto

Toegevoegd: 15-08-2001, 23.59 uur
Door: Brandweer Goes

GOES - Woensdagmiddag stonden de Zeeuwse wegen vol. Een temperatuur van iets boven de 30 graden in combinatie met een landelijke feestdag bij onze zuiderburen zorgden ervoor dat de wegen naar de stranden en het water verstopt raakten.

Zo ook de N256 richting Zierikzee. Het was die file die door een automobiliste te laat werd opgemerkt. Zij klapte op de kruising Langeweg/N256 achterop haar voorgangster. Haar voorgangster had echter geen gordel om en kwam daardoor in onzachte aanraking met de voorruit.

Aan het ambulanceteam dat ter plaatse kwam meldde ze dat ze hevige pijn in haar nek voelde. Dat was voor het ambulanceteam voldoende aanleiding om de brandweer ter plaatse te vragen om te komen tot een rechtstandige bevrijding van mevrouw uit de auto.

De brandweer stabiliseerde het voertuig, haalde het glas uit de ruiten, knipte de achterklep uit de auto om vervolgens het dak van de auto te knippen. Daarna kon het slachtoffer met vereende krachten op een wervelplank worden geschoven om vervolgens op de brancard te worden getild.

Voor de brandweer betekende dat het einde van de klus en tegen 16.00 uur waren alle voertuigen weer terug op de kazerne in Goes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren