Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in schuur tussen woningen Nisse

Toegevoegd: 22-06-2022, 16.48 uur
Door: Roland de Jong

NISSE - In het Zuid-Bevelandse Nisse is woensdagmiddag brand uitgebroken in een schuur tussen twee woningen aan het Dorpsplein. De brandweer schaalde op naar middelbrand.


De brand werd rond 15.45 uur ontdekt. Na tien minuten werd opgeschaald naar middelbrand. Er werden meerdere blusploegen opgeroepen maar de brandweer had het vuur relatief snel onder controle. De brand was rond 16.05 uur geblust. Hierna heeft de brandweer nog wel verder onderzoek gedaan.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland stonden alle bewoners al snel veilig buiten. Er raakte niemand gewond. Omstreeks 16.20 uur gaf de brandweer het sein "brand meester"


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren