Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestelbus botst op vrachtwagen op N57 Middelburg

Toegevoegd: 23-06-2022, 10.32 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Een automobilist en een vrachtwagenchauffeur zijn vanmorgen met elkaar in botsing gekomen op de N57 in Middelburg. De bestuurder van de bestelbus raakte gewond.


Door onbekende oorzaak kwamen de bestelbus en de vrachtwagen omstreeks 09.40 uur met elkaar in botsing op de N57 ter hoogte van de Steenbakkerijweg in Middelburg. De opgeroepen hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Rijkswaterstaat heeft de weg volledig afgesloten om een veilige werkomgeving te creëren voor de hulpdiensten. De bestuurder van de bestelbus is door de medewerkers van de ambulancedienst onderzocht en na dit onderzoek met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft diverse personen gehoord over het ongeval. De bestelbus raakte door het ongeval zwaarbeschadigd. Deze is afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee. De vrachtwagenchauffeur kon zijn weg vervolgen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard (23-6-2022 om 16:33)
Gevalletje telefoon ?
Cookie-instellingen beheren