Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Zoekactie opgezet voor mogelijke drenkeling

Toegevoegd: 08-07-2022, 19.56 uur
Meerdere hulpdiensten hielpen met zoeken.
Meerdere hulpdiensten hielpen met zoeken.
© Foto: Stichting Strandexploitatie Veere
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De reddingsmaatschappijen, hulpdiensten en strandwachten hebben vrijdagavond bij Vlissingen een zoekactie opgezet. De actie werd opgezet na een melding van een mogelijke drenkeling.


De strandwachten, KNRM en Rijkswaterstaat rukten rond 17.00 uur uit voor voor een melding van een vermiste zwemmer voor de kust van Vlissingen. Ook kwam een vliegtuig van de Kustwacht aansluiten bij de zoektocht voor de Vlissingse kust.

De hulpdiensten zochten gezamenlijk in de omgeving van de melding. Na een tijd gezocht te hebben naar de mogelijke drenkeling werd de zoekactie rond 17:55 uur beëindigd. Voor zover bekend is er niemand aangetroffen in het water.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (9-7-2022 om 05:48)
Gelukkig dat er niemand is gevonden, maar dat zegt niets over het fijt dat er niemand in nood is.. Helaas is onze kust niet zo veilig als de meesten mensen denken. Zeker onze toerist niet. Het is een prachtige plas water dat wij als zeeuwen voor de deur hebben, maar veilig voor iedereen is het zeker niet ! Hoop oprecht dat het deze keer loos alarm is, maar zou aan iedere toerist (maar ook aan de zeeuwen) willen zeggen, weet waar je in het water gaat en laat in ieder geval dit weten aan diegenen die bij je zijn.
Cookie-instellingen beheren