Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
130 files van totaal 509 km

Politie deelt boetes uit bij controles na klachten Hulst

Toegevoegd: 10-07-2022, 00.02 uur
Politie deelt boetes uit bij controles na klachten Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Bij verkeerscontroles in de gemeente Hulst zijn deze week verschillende weggebruikers beboet. De controles vonden plaats naar aanleiding van klachten van omwonenden.


De politie controleerde onder meer op de Oud Ferninandusdijk, de Nieuwe Ellestraat en de Vylainlaan in Heikant. Er werd ook gecontroleerd op de Molenstraat en de Woestijnestraat in Clinge en de Gentsevaart in Kapellebrug. In Hulst nam de politie de weggebruikers rond de Grote Markt onder de loep.

De actie bleek niet voor niets want de agenten deelden onder meer bekeuringen uit voor het rijden zonder rijbewijs in een auto, het overschrijven van de maximumsnelheid en het negeren van een gesloten verklaring.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (10-7-2022 om 11:17)
Goede actie van de politie, wat mij betreft komen er nog veel meer en een hardere aanpak van de vele aso’s in de regio Hulst.
Cookie-instellingen beheren