Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Cocaïnewasserij ontdekt in Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 19-07-2022, 11.16 uur
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - In een onderzoek naar aanleiding van gedumpt drugsafval in Ossendrecht heeft de politie vanochtend in Sint-Maartensdijk een cocaïnewasserij ontdekt in een loods. In verband met de dumping werden eerder al twee arrestaties verricht, nu zijn nog eens twee verdachten opgepakt.


Op maandag 13 september werd een witte Mercedes Sprinter gezien die wegreed bij de Heereweg in Ossendrecht. Ter plekke bleken meerdere vaten met drugsafval te zijn gedumpt. Dankzij een oplettende getuige kreeg de politie de beschikking over een deel van het kenteken. Nader onderzoek en oproepen op televisie leidden naar een 26-jarige man uit Zevenbergen. Hij werd op dinsdsg 24 mei opgepakt. Ruim twee weken na de arrestatie, op maandag 13 juni, werd ook een 32-jarige inwoner van Breda aangehouden als verdachte in de zaak rond de drugsdump.

Nader onderzoek wees volgens de politie vervolgens in de richting van een loods aan de Vierde Dijk in Sint-Maartensdijk. De gedumpte vaten zouden namelijk van het terrein bij de loods afkomstig zijn geweest. Vanochtend rond 06.00 uur ging de politie naar de loods en ter plekke werd een cocaïnewasserij ontdekt. Twee bewoners die zich op het terrein bevonden, zijn aangehouden. Het gaat om een 64-jarige man en een 55-jarige vrouw. De twee zitten vast voor onderzoek. De wasserij wordt geruimd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan uit Vlissingen (19-7-2022 om 17:53)
De opruim en schoonmaak kosten worden toch zeker ook op hun verhaald of is dat voor de belastingbetaler ?
willem (19-7-2022 om 12:28)
zeker met de witte reus? wast een berg. kost een beetje. goed dat die wasaserij is ontdekt. straf ze maar zwaar.
Cookie-instellingen beheren