Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie zedendelinquent met openstaande celstraf

Toegevoegd: 20-07-2022, 08.58 uur
Arrestatie zedendelinquent met openstaande celstraf
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft dinsdagavond een 65-jarige man aangehouden die nog meer dan een jaar celstraf moest uitzitten voor seksueel misbruik. Bij zijn arrestatie werd de man boos en kleedde hij zichzelf helemaal uit, zo meldt de politie.


De persoon in kwestie had een gevangenisstraf van 630 dagen opgelegd gekregen, voor het meermaals seksueel binnendringen van iemand tussen de 12 en de 16 jaar. Van de opgelegde 630 dagen gevangenisstraf moesten er nog 465 worden uitgezeten. Om die reden ging de politie naar het adres van de man in Vlissingen.

Volgens de politie was de man er niet blij mee dat hij laat op de avond bezoek kreeg van de agenten en daarom kleedde hij zich helemaal uit. "We hebben de man vervolgens in adamskostuum naar Torentijd gebracht. Gezien zijn beledigingen aan ons adres kon hij moeilijk met gezag omgaan", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (20-7-2022 om 20:46)
Als deze domme overheid dan ook geen verlof meer toestaat dan hoef je die debielen ook niet thuis op te halen, hun thuis is tussen vier muren met de deur op slot.
Jaap (20-7-2022 om 17:02)
Dat was er dus aan de hand op de multatulilaan.
jan uit Vlissingen (20-7-2022 om 11:55)
Zoals hij binnen is gebracht ook de 465 dagen laten uitzitten met de airco op hoog Denk dat de mede gedetineerden wel raad weten met deze pedo.
Joop (20-7-2022 om 11:27)
Was ook zó warm gisteravond..
Joris (20-7-2022 om 09:43)
Ik geloof niet dat nog 465 dagen cel deze persoon tot zijn verstand zullen doen terugkeren. Pepperspray en de stevig gehanteerde wapenstok zouden denk ik meer indruk maken.
Cookie-instellingen beheren