Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

De Bijtende Bende komt komende week naar Tholen

Toegevoegd: 22-07-2022, 14.41 uur - Update: 22-07-2022, 16.19 uur
De Bijtende Bende komt komende week naar Tholen
© Foto: Meld Misdaad Anoniem
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN - De Bijtende Bende is dinsdag aanwezig op de Markt in Tholen. In en rond de wagen kunnen bezoekers actief op zoek naar het herkennen van signalen van drugscriminaliteit. Daarnaast zijn er medewerkers aanwezig aan wie vragen gesteld kunnen worden.


De Bijtende bende staat tussen 09.00 uur op en 13.00 uur met de vrachtwagen op de Markt. De Bijtende Bende wil de bewustwording rondom milieuschade door drugsafval vergroten. Het is een initiatief van de politie, gemeente, Meld Misdaad Anoniem en Taskforce-RIEC Brabant-Zeeland. Taskforce-RIEC Brabant-Zeeland werkt samen met bestuurders, overheid, ondernemers en inwoners van Brabant en Zeeland aan het bestrijden en voorkomen van ondermijnende criminaliteit.

Bij een vermoeden van criminele activiteiten kan daar een melding van gemaakt worden via www.politie.nl of door te bellen met het nummer 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem: www.meldmisdaadanoniem.nl of telefoonnummer 0800-7000. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren