Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 100 km

Personenauto rolt water in bij Sloehaven Ritthem

Toegevoegd: 27-07-2022, 19.25 uur
Er zat niemand in de auto toen deze te water raakte.
Er zat niemand in de auto toen deze te water raakte.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Bij de Westhavendam in Ritthem is vanmiddag een personenauto te water geraakt, vermoedelijk doordat deze niet goed op de handrem was gezet.


Het voertuig rolde het water in bij de Sloehaven. Op dat moment zat er niemand in het voertuig, de eigenaar zou even zijn gaan wandelen.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto op de kant getrokken en afgevoerd. Het voertuig zal gezien het zoutgehalte in het water total loss zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (28-7-2022 om 02:10)
Ja, je hebt je rijbewijs of niet !! Iedereen leert tijdens de rijbewijsopleiding, dat als je de auto verlaat (wegzet), desnoods op eigen parking, bij het verlaten van jouw auto, altijd de handrem moet aantrekken. Doe je dat niet, helaas, dan kan de auto gewoon de sloot of een andere afgrond inrijden ! Meestal achteruit !!
Cookie-instellingen beheren