Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke bermbrand aan de Scheldedijk in Biervliet

Toegevoegd: 01-08-2022, 12.16 uur
Doordat de brand zich snel uitbreidde werd er door de brandweer opgeschaald naar een middelbrand.
Doordat de brand zich snel uitbreidde werd er door de brandweer opgeschaald naar een middelbrand.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Remi Mesu

BIERVLIET - De brandweer is maandag uitgerukt voor een bermbrand bij Biervliet. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) staat de berm over een lengte van ruim honderd meter in de brand. Daarom is er opgeschaald naar een middelbrand.


De brand ontstond maandag rond 11.45 uur aan de Scheldedijk in Biervliet. Omdat de brand zich snel uitbreidde, schaalde de brandweer op naar een middelbrand.Volgens de VRZ zou de bermbrand de omvang hebben van 100 bij 4 meter. In verband met de middelbrand is een extra blusvoertuig en een waterwagen opgeroepen.

Rond 12.10 uur had de brandweer het vuur aan de oostzijde kunnen stoppen. Daarop verplaatste de inzet van de hulpdiensten zich naar de andere zijde. Omstreeks 12.20 uur gaf de officier van dienst van de brandweer het sein dat de brand meester was.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren