Weerbericht:
In de kustgebieden enkele buien, vooral in het zuiden en oosten mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij steekpartij Goes

Toegevoegd: 03-08-2022, 21.50 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Vanavond is een man ernstig gewond geraakt bij een steekpartij op de Klaphekkeweg. De politie is nog op zoek naar de dader.


De hulpdiensten werden omstreeks 21.00 uur opgeroepen voor de steekpartij. Toen zij ter plaatse kwamen, troffen zij op de Oude Zeedijk een zwaargewonde man aan. Na een medische check door het ambulancepersoneel is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is momenteel op zoek naar de dader. De politie heeft samen met de Recherche en team Forensische Opsporing een onderzoek ingesteld.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daan van Velzen (4-8-2022 om 07:00)
Het is tegenwoordig meer nieuws als er een dag niemand word gestoken of neergeschoten. Nederland word elke dag een beetje mooier.
bram (4-8-2022 om 04:34)
Leuk, wonen in Zeeland. Vroeger dus, helaas nu niet meer. Steek party, ,brandstichting, aanrandingen, lastig vallen van bezoekers. diefstal, zakkenrollers, overal klerezooi neerflikkeren, enz. Wat een pokke zooi !! Als je niet in een provincie zoals hier kunt wonen, wat doe je dan hier. Rot a.u.b. zo snel mogelijk op ! Ga naar je eigen plek waar kennelijk dit gedrag normaal is. Ik zeg niet dat Zeeuwen heilig zijn hoor, maar dit soort gedrag dat hoort hier in Zeeland niet thuis. Een persoon, zwaargewond , waarom !! Meningsverschil, nou o.k. dan. Daar praat je gewoon over, zonder messen en zonder geweld !! Sterkte voor het slachtoffer, hou je haaks en laat die rotte club of dader niet van je winnen.
Grote Smurf (4-8-2022 om 01:11)
Het aantal mietjes in ons land neemt schrikbarend toe. Waar zijn de echte mannen gebleven met ballen die een conflict oplossen met praten? Laf een ander steken met een mes wegens een conflict. Wat een kleuterige loser ben je dan als je denkt zo een echte vent te zijn.
Cookie-instellingen beheren