Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Schuurtje afgebrand in Domburg

Toegevoegd: 06-08-2022, 10.45 uur
Door: Eugène Harthoorn

DOMBURG - Vanmorgen is aan de Zuiverseweg in Domburg een schuurtje afgebrand.  In het gebouw waren geen mensen of dieren aanwezig.


De brand brak omstreeks 09.30 uur uit bij een vrijstaande woning aan de Zuiverseweg. Achter de zomerwoning was brand uitgebroken in een schuurtje. De brandweer kwam met meerdere blusvoertuigen ter plaatse om de brand te bestrijden. Ongeveer vijf minuten na de eerste melding werd er door de brandweer opgeschaald naar middelbrand. Vanwege watertekort hebben de brandweerlieden een watertransportsysteem opgebouwd. De opgeroepen Waterwagen hoefde niet ter plaatse te komen.

Omstreeks 09.55 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland dat het schuurtje volledig was afgebrand en dat de naastgelegen zomerwoning werd gecontroleerd op mogelijke hitte in het dak. Circa tien minuten later werd gemeld dat de brand onder controle was. Volgens buurtbewoners was er een explosie gehoord. De brandweer gaf omstreeks 10.15 uur het sein ‘brand meester’. Stichting Salvage komt ter plaatse om te assisteren bij het afhandelen van de schade.

 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren