Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestant smeert uitwerpselen tegen deur Torentijd

Toegevoegd: 13-08-2022, 21.52 uur
Arrestant smeert uitwerpselen tegen deur Torentijd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdag in Middelburg een man aangehouden die in de voortuin van vreemde mensen zat. Nadat hij gehoord was in Torentijd werd hij vrijgelaten. Daarop deed hij zijn behoefte bij de voordeur van de gevangenis.


De politie kwam de man zaterdag tegen toen de agenten gealarmeerd waren dat hij in de voortuin van vreemden zat. Daar zou hij, volgens de politie, uitspraken gedaan hebben dat hij de keel van mensen dicht zou knijpen en dat hij een ruit zou ingooien als de agenten niet weg zouden gaan. Ook zou hij zijn behoefte hebben gedaan in de tuin.

Uiteindelijk namen de agenten de man mee naar het politiecellencomplex in Torentijd. Omdat het lichte vergrijpen betrof, was de man na verhoor enkele uren later weer op vrije voeten. De wijkagenten van Middelburg schrijven op Instagram dat de man vervolgens van het arrestantencomplex naar de gevangenis liep waar hij zijn behoefte deed. Daarop smeerde hij, onder meer, de deur van de penitentaire inrichting onder met de uitwerpselen.

Volgens de wijkagenten is het een trieste situatie en zou de man gebaat zijn bij goede hulp. Het is niet bekend wat er verder met hem gaat gebeuren. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (14-8-2022 om 19:12)
Het lijkt wel of iedereen in psychische problemen zit of een slechte jeugd / opvoeding heeft gehad. Gewoon de schouders er onder en doorgaan. Klinkt natuurlijk wel interessant als je ja acties achter een naampje kan verschuilen. De psychiater lacht zich rot, kom maar terug u bent nog niet genezen.
Hoe weet je dat? (14-8-2022 om 17:14)
Marion, misschien wilt deze man helemaal geen psychiatrische hulp.
Marion Adema (14-8-2022 om 11:44)
De man heeft duidelijk psychiatrische hulp nodig , wat een fijne samenleving dat wat betreft deze groep mensen met een hulpvraag niemand iets kan doen of wil doen en deze mensen dus in een vacuum leven , iedereen wijst er naar of heeft een mening gevormd door gezond verstand maar niemand bied hulp . Nog een teken van het wanbeleid van deze regering , onder het mom van de privacy en zelfbeschikking laat je iemand in psychische noot gewoon langzaam doodgaan onder het oog van de samneleving , ben t natuurlijk niet eens met wat hij doet en roept maar dat tekent juist nog meer de psychiatrische nood en wanhoop
vanpuffelen (14-8-2022 om 11:15)
Als je elke mafketel zou opsluiten lopen er 50% minder mensen op straat.
Renata (14-8-2022 om 10:39)
Zelf laten oplikken!
Ineke (14-8-2022 om 07:54)
Misschien hem zelf ermee insmeren. Dan kan hij ook nog genieten van de geur.
Cookie-instellingen beheren