Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie valt drie woningen binnen en vindt drugs

Toegevoegd: 17-08-2022, 12.06 uur
Politie valt drie woningen binnen en vindt drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft dinsdag invallen gedaan in drie woningen in Terneuzen. In de huizen werden hoeveelheden drugs gevonden. Ook werd cash geld ontdekt.


Twee van de doorzoekingen vonden plaats in de Eikenstraat. In de woning van een 29-jarige vrouw vond de politie ruim een halve kilo hennep. En in de woning van een 39-jarige man een kleine, lege hennepkwekerij en allerlei spullen bedoeld voor de hennepteelt. Deze zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De bewoner is aangehouden en bleek nog 60 dagen gevangenisstraf open te hebben staan.

Ook aan de Lange Kerkstraat werd een inval gedaan. De politie had informatie dat daar drugs aanwezig zouden zijn. Dat bleek na onderzoek ook het geval te zijn. De politie nam ruim een kilo hennep in beslag en een kleine hoeveelheid harddrugs. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om cocaïne. Bij deze inval werd ook een zakje met pillen gevonden. De politie nam ook meer dan 1.000 euro aan contant geld in beslag. De 32-jarige bewoner zal op een later moment gehoord worden.

De politie deed de invallen aan de hand van tips en roept anderen dan ook op om verdachte zaken en drugsoverlast te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren