Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 142 km

Verdachte (51) incident Renesse bedreigde agenten met steekwapen

Toegevoegd: 24-08-2022, 15.04 uur - Update: 25-08-2022, 11.47 uur
De 51-jarige man bedreigde de agenten met een steekwapen.
De 51-jarige man bedreigde de agenten met een steekwapen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RENESSE - De verdachte die vannacht op een terras inreed in Renesse, is een 51-jarige man uit Hellevoetsluis. De aanleiding van het incident zou een conflict zijn met de horecagelegenheid. Dat meldt de politie.


De man reed vannacht in op een horecagelegenheid aan de Hoge Zoom in Renesse. Toen de agenten kort na het incident de verdachte aantroffen, kwam de man op ze af met een vermoedelijk steekwapen in zijn hand. Omdat de verdachte niet luisterde naar instructies van de agenten werd het stroomstootwapen ingezet en werd de man gepepperd. Daarna werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Bij de aanrijding raakte een vrouw gewond. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld door de ambulancemedewerkers. Wat er precies is gebeurd, wordt nu door de politie onderzocht. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vanpuffelen (24-8-2022 om 20:45)
Dat was weer een gezellig bezoekje aan de HORECA.
Cookie-instellingen beheren