Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 34 km

2 Jaar cel geëist voor inrijden op terras in Renesse

Toegevoegd: 03-02-2023, 17.09 uur
De auto van de man werd enkele meters verderop aangetroffen.
De auto van de man werd enkele meters verderop aangetroffen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg heeft vrijdag tegen de 51-jarige J. D. uit Hellevoetsluis een rijontzegging van drie jaar en een gevangenisstraf van twee jaar geëist. De verdachte reed vorig jaar zomer in op een vol terras in Renesse.


D., die zich beriep op zijn zwijgrecht, wordt ervan verdacht in de nacht van 24 augustus vorig jaar twee keer met zijn auto op een vol terras te zijn ingereden. Hierbij raakte een vrouw gewond. Volgens de Officier van Justitie heeft D. zich daarmee schuldig gemaakt aan een poging toebrengen zwaar lichamelijk letsel en bedreiging.

Aanleiding voor de actie van de kickbokser was een ruzie met het personeel van de horecagelegenheid. D. werd door agenten overmeesterd met behulp van pepperspray en een stroomstootwapen.  De uitspraak van de rechtbank zal op17 februari plaatsvinden. 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Albert Vermue (7-2-2023 om 07:29)
Nog weinig twee jaar , als je zoiets bewust doet als wraak dan mag je van mij minstens 10 jaar de bak in. Daarna gedwongen behandeling want bij dit sujet zit duidelijk meerdere steekjes los.
Arthur (5-2-2023 om 08:21)
Wat een fopstraf, inrijden op een vol terras met een auto.
Ik (4-2-2023 om 09:29)
Kikboxer niet maakt niet uit, hij heeft een goeie straf en dat zou vaker moeten gebeuren. Ook in andere strafzaken. Ook met messentrekkers jong of ouder. Zoiets doe je met voorbedachte raden.
Cookie-instellingen beheren