Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Italiaans schip in problemen bij Bath

Toegevoegd: 02-09-2022, 05.36 uur - Update: 02-09-2022, 12.20 uur
Door: Eugène Harthoorn

BATH - Op de Westerschelde ter hoogte van de Grensweg nabij Bath is vannacht een schip in problemen gekomen. Het schip, de Grande Guinea, is door sleepboten weggeleid.


Het schip van 211 meter lang en 32 meter breed kwam omstreeks 04.00 uur in de problemen op de Westerschelde. Volgens Vesselfinder was het schip op dat moment vanuit Antwerpen (B) onderweg naar Zeebrugge (B). Sleepboten Union Kodiak en Multrarug 32 kwamen ter plekke en hebben een sleepverbinding tot stand gebracht.

De Grande Guinea, die vaart onder Italiaanse vlag, is vervolgens teruggekeerd naar Antwerpen (B). Het overige scheepvaartverkeer ondervond geen hinder van het incident.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren