Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

'Persoon' te water in Sluiskil blijkt pop te zijn

Toegevoegd: 05-09-2022, 09.23 uur
'Persoon' te water in Sluiskil blijkt pop te zijn
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De hulpdiensten zijn vanochtend massaal opgeroepen nadat was gemeld dat bij Sluiskil een persoon te water was geraakt. Eénmaal ter plekke bleek dat het niet ging om een persoon, maar om een pop, zo meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).


Bij de hulpdiensten werd kort na 09.00 uur gemeld dat er een persoon in het water lag nabij het Sluiskilpad. Direct werden onder meer brandweerduikers, politieagenten en ambulancemedewerkers opgeroepen. De hulpverleners gingen met spoed ter plekke maar nadat de eerste brandweerwagen was gearriveerd, bleek dat de situatie meeviel.

Volgens de Veiligheidsregio constateerde de brandweer al snel dat sprake was van een pop die in het water dreef. De pop is vervolgens uit het water gehaald waarop alle andere opgetrommelde hulpdiensten retour konden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren