Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuiden en oosten meer bewolking en kans op een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Man gewond bij val in trailer van vrachtwagen Rilland

Toegevoegd: 07-09-2022, 10.49 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een man is woensdagochtend in Rilland gewond geraakt toen hij ongelukkig ten val kwam in de trailer van een vrachtwagen. Het bedrijfsongeluk gebeurde toen de vrachtauto werd schoongemaakt.


De vrachtwagen stond binnen bij een truckwash op bedrijventerrein De Poort toen de man rond 09.00 uur vanaf een trapje op de vloer van de trailer belandde. Het bleek niet eenvoudig de gewonde uit de trailer te krijgen en daarom werd de hulp ingeroepen van de brandweer. Vanuit Krabbendijke kwam een tankautospuit ter plekke, de brandweer van Bergen op Zoom rukte uit met een hoogwerker.

Met behulp van de hoogwerker is de man even na 10.00 uur uit de trailer getakeld. Hierna is hij per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren