Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer rukt uit voor uitslaande woningbrand

Toegevoegd: 30-09-2022, 03.39 uur
Door: Remi Mesu

IJZENDIJKE - In een woning in IJzendijke is in de nacht van donderdag op vrijdag een uitslaande brand ontstaan. Bij de brand is niemand gewond geraakt.


De brandweer werd rond 02.30 uur gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Karnemelkstraat in IJzendijke. Omdat de brand uitslaand zou zijn stuurde de meldkamer twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse.

Het eerste blusvoertuig dat op de locatie aankwam bevestigde dat het om een uitslaande brand ging en gaf tegelijkertijd aan dat er niemand meer in het pand aanwezig was.

De eenheden van de blusvoertuigen en een redvoertuig blusten de woningbrand. Stichting Salvage komt ter plaatse om de bewoners te ondersteunen bij de afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren