Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Arrestatie na steekpartij Roozenburglaan Middelburg

Toegevoegd: 01-10-2022, 16.31 uur - Update: 01-10-2022, 17.43 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De politie heeft vanmiddag aan de Meanderlaan in Middelburg een man aangehouden als mogelijke dader van een steekpartij eerder op de dag. Het slachtoffer van het steekincident raakte zwaargewond.


De man werd gezocht door de politie omdat hij als verdachte naar voren was gekomen bij een kort onderzoek. Rond 16.10 uur kwam de man uit een woning aan het Meanderhof en liep hij de achtertuin in. Hierop werd hij door de politie gefouilleerd en uiteindelijk rond 16.15 uur afgevoerd in een politiewagen. De man is naar Torentijd gebracht.

De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het geweldsdelict dat een uur eerder plaatsvond in de wijk Dauwendaele. Het slachtoffer zou zijn gestoken en vervolgens in een auto zijn gevlucht. Hij werd vervolgens in de Roozenburglaan zwaargewond aangetroffen bij een voertuig. De gewonde is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De opgeroepen traumahelikopter landde bij het ziekenhuis.

De politie heeft onderzoek gedaan op drie locaties in de wijk: op de Roozenburglaan, bij de woning aan het Meanderhof en in de Meanderhofstraat. Op de laatstgenoemde locatie zou het steekincident vermoedelijk hebben plaatsgevonden. Het politie-onderzoek is nog in volle gang.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (3-10-2022 om 09:38)
We leven in een beschaafd land waarin we met elkaar hebben afgesproken dat je andere mensen niet mag vermoorden. "Wanneer je dat toch doet, dan schieten we je dood.....". De doodstraf is een schoolvoorbeeld van hoe het NIET moet!.
Jumbo (2-10-2022 om 18:27)
Inderdaad : Doodstraf
John (2-10-2022 om 14:19)
@Cq, great reset? Blijkbaar wordt er ook gekort op de GGZ ;-)
Cq (2-10-2022 om 10:40)
Straks laten ze al die criminelen los vervroegd uit hun zitten, de maatschappij in. Waarom …..om onze maatschappij te ontwrichten bewust hé Rutte hé toch de great reset ? Kijk om uw heen mensen je ziet het ontwikkelen!
Ik (2-10-2022 om 08:42)
Hebben ze daar nu echt niet van geleerd sinds Tim is doodgestoken? Of hebben die lui geen gevoel. Voor zulk tuig moeten ze de doodstraf weer invoeren. Dan hoeven wij de jaren die ze moeten brommen niet te betalen. En alles wat binnen komt terug sturen.
Mijn mening (2-10-2022 om 01:23)
Dader en slachtoffer zal vast van hetzelfde gajes zijn. Erg jammer dat het gebeurt . Maar het zullen wel weer hele lieve jongens zijn die een moeilijke jeugd hebben gehad. Een schop onder je hol en normaal meedoen met de maatschapij brengt je veel verder.
Cookie-instellingen beheren