Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 107 km

Overleden persoon gevonden in flatwoning Middelburg

Toegevoegd: 01-11-2022, 13.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een flatgebouw in Middelburg is vanmiddag een overleden persoon aangetroffen. De politie doet onderzoek maar gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf.


Het stoffelijk overschot werd kort na het middaguur ontdekt in een appartement op de bovenste etage van een flatgebouw aan de Buitenhovelaan. Dat gebeurde nadat melding was gemaakt van een reanimatie. Twee ambulanceteams en een traumahelikopter werden nog opgeroepen maar al snel na aankomst bleek dat de hulpdiensten niets meer voor het slachtoffer konden doen.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er niet direct een verklaring van een natuurlijk overlijden afgegeven kon worden. Tegelijkertijd zijn er ook (nog) geen aanwijzingen voor een misdrijf, aldus de woordvoerder. De recherche is ingeschakeld om nader onderzoek te doen.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren