Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer schietpartij Vlissingen is een 33-jarige Vlissinger

Toegevoegd: 13-11-2022, 11.12 uur
De man beweerde te zijn geslagen en beschoten.
De man beweerde te zijn geslagen en beschoten.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Rechercheurs zijn een onderzoek gestart naar een mishandeling en een schietincident dat plaatsvond in de Lammensstraat in Vlissingen afgelopen zaterdag. Het slachtoffer is een 33-jarige Vlissinger.


De gewonde man werd naar door ambulancemedewerkers met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling mocht de man het ziekenhuis weer verlaten. Hij deed aangifte. De Vlissinger verklaarde dat hij met een hard voorwerp op zijn hoofd was geslagen en daarna beschoten.

Agenten zetten een plaats delict af en deden onderzoek. Er kwam een hondengeleider ter plekke. Omdat er niet meteen duidelijk was of er daadwerkelijk was geschoten, of dat het slachtoffer alleen met een voorwerp was geslagen, zocht een politiehond naar aanwijzingen of er daadwerkelijk geschoten was. Uit aangetroffen sporen en uit verwondingen die de man had opgelopen, bleek dat dat het geval was. De resultaten van het gehouden buurtonderzoek worden meegenomen in het onderzoek. Er is nog niemand aangehouden. De aanleiding voor het incident is nog niet duidelijk. Mogelijk ligt een eerder conflict aan de basis van dit incident.

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer van deze zaak weten. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800—7000


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
g.a. bongers (13-11-2022 om 12:05)
zal wel een aanval zonder aanleiding wezen,.....de zo nette schelde arbeidersbuurt verworden tot een broeinest van drank en drugs ,waar openlijk gedeald en gebruikt wordt,en waar steeds meer wijkbewoners zich onveilig voelen,maar waar door het openbaar bestuur niet kan worden opgetreden. terug naar de donkere eeuwen uitgekleed door machthebbers en uitgemoord en /of weggepest door criminelen ( waarvan ze een deel uit de niet europesche landen binnenlaten) sturen we aan op burgelijke ongehoorzaamheid of erger??
Cookie-instellingen beheren