Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

23-jarige Vlissinger aangehouden voor betrokkenheid schietpartij

Toegevoegd: 22-11-2022, 10.55 uur
De politie hield afgelopen maandag een 23-jarige Vlissinger aan als mogelijke verdachte.
De politie hield afgelopen maandag een 23-jarige Vlissinger aan als mogelijke verdachte.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugene Harthoorn

VLISSINGEN - De politie heeft maandag een man van 23 jaar uit Vlissingen aangehouden als verdachte van een schietpartij die eerder deze maand plaatsvond in Vlissingen.


De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het geweldsincident dat op 12 november plaatsvond in de Lammensstraat in Vlissingen. De politie startte op diezelfde dag nog een onderzoek in naar de toedracht van het geweldsincident. Er werd onder andere met een politiehond gezocht naar mogelijke sporen. Er werd een briefje van 20 euro en een steen meegenomen.

Het slachtoffer werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het 33-jarige slachtoffer, ook afkomstig uit Vlissingen, deed aangifte en verklaarde geslagen en beschoten te zijn. Nader onderzoek bevestigde deze geweldsfeiten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren