Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Meerdere scooters uit verkeer genomen in Oost-Souburg

Toegevoegd: 13-11-2022, 16.40 uur
Meerdere scooters uit verkeer genomen in Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG - De wijkagenten van Vlissingen hebben zondagmorgen in Oost-Souburg meerdere scooters uit het verkeer genomen. Er waren meerdere overlastmeldingen.


De agenten geven op sociale media aan dat het opnieuw een grote troep was in het schip op het Oranjeplein in Oost-Souburg. Al diverse keren zijn de jongeren aangesproken op het achterlaten van afval en het veroorzaken van geluidsoverlast en baldadig gedrag. De politie geeft aan dat de maat vol is.

Zondagmorgen hebben de agenten voor diverse scooterbestuurders een proces-verbaal opgesteld en zijn de scooters uit het verkeer genomen. De politie constateerde dat diverse scooters ‘zwaar waren opgevoerd’, daarnaast reden meerdere scooters zonder kenteken op hun achterwiel. Volgens de politie veroorzaakt dit een gevaar voor zowel de bestuurder als het overige verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (14-11-2022 om 10:02)
Dat stomme schip op Oranjeplein weghalen en een zeebrapad aanleggen ook beter voor de ouderen. Die mensen hebben daar geen leven. Ze parkeren er zelfs auto's in. Voer de dienst maatregel weer in en dan krijgt Nederland weer echte mannen. Het is één drama daar.
Popeye (13-11-2022 om 23:39)
'De openbare weg is geen circuit' lees ik elders uit de mond van de politie - maar hoe zit dat dan met wielrennerij?
Bubba (13-11-2022 om 23:11)
Hadden ze zondagochtend wel genoeg mensen??!!! Zoals ze weten is het schering en inslag op het Koopmansvoetpad, maar dit is kennelijk de korste klap. Nou applaus hoor.
Willem (13-11-2022 om 19:56)
Eindelijk.... Heb al veel meldingen gedaan. Schrootscooters die dag- in dag-uit over de Lekstraat racen op het achterwiel en je uitlachen als je oversteekt. Ben op een haar na aangereden op de oversteekplaats. Vernietigen en rijbewijs ook.
Anon (13-11-2022 om 19:27)
Jeugd begon te ontsporen nadat ze de dienstplicht afschafte.
bram goeree (13-11-2022 om 19:19)
prima actie van de politie en ben het eens met Loes .veel strenger aanpakken ,ook de ouders
Cookie-instellingen beheren