Weerbericht:
Vannacht in het zuidwesten regen, overdag overal
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestelbus in sloot vanaf modderige weg Westdorpe

Toegevoegd: 15-11-2022, 21.18 uur
Door: Reinoud Hiemstra

WESTDORPE - Vanavond is bij de Middenweg in Westdorpe een bestelbus op z'n kop in een droge sloot terechtgekomen. Er zijn geen gewonden gevallen.


Het voertuig gleed rond 18.10 uur van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. Hierbij liep het voertuig zware schade op. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft de bestuurder nagekeken. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De eveneens opgeroepen brandweerploeg verleende assistentie.

Ter plekke lag een grote hoeveelheid modder op de weg. Om deze reden waren al waarschuwingsborden langs de Middenweg geplaatst. Ook was een boer al bezig met schoonmaakwerkzaamheden. Een medewerker van het Waterschap Scheldestromen kwam ter plekke om de situatie te beoordelen.

De weg was vanwege de bergings- en schoonmaakwerkzaamheden enige tijd afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
edwin (18-11-2022 om 08:58)
ik kom die bus vaker tegen. de bestuurder rijd altijd als een idioot. hoe zeggen ze dat boontje komt om zijn.....
fietser (16-11-2022 om 10:14)
Ten 1e heeft ie daar helemaal niets te zoeken, staan geen woningen en als je dan borden ziet met 'slik op de weg' Had ie maar naar de Tractaatweg N62 moeten rijden. Dom om nu terwijl het regende en de boeren volop het land aan het werk zijn, daar te rijden.
Johan (16-11-2022 om 06:14)
Iemand die een groot probleem veroorzaakt en er dan een bordje met "Probleem" bij zet, die wordt op dat moment hopelijk niet ineens ontslagen van zijn verantwoordelijkheid.
Loes (15-11-2022 om 21:47)
Iets minder hard rijden...alle middelen met waarschuwingen zijn aangegeven als je dan nog geen vaart mindert is dit het resultaat.
Cookie-instellingen beheren