Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Persoon onderzocht na botsing auto-vrachtwagen

Toegevoegd: 18-11-2022, 18.00 uur - Update: 19-11-2022, 10.28 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE - Een inzittende van een personenauto is vrijdagmiddag door ambulancepersoneel onderzocht nadat deze in Zierikzee in botsing was gekomen met een vrachtwagen. De persoon liep geen (ernstige) verwondingen op.


Het ongeval gebeurde 17.30 uur op de kruising van de Weg naar de Val (N256) en de Julianastraat. Door onbekende oorzaak kwamen hier de personenauto en de vrachtwagen met elkaar in botsing. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurster van de personenauto is door het ambulancepersoneel onderzocht. Ze bleek niet gewond te zijn geraakt bij het ongeval. 

De Weg naar de Val was vanwege de aanrijding in de richting naar Zierikzee afgesloten voor al het verkeer. Dit zorgde voor het nodige oponthoud. Handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland leidden het verkeer langs de ongevalslocatie. De personenauto is afgesleept door bergingsbedrijf Ista. De vrachtwagenbestuurder kon zijn weg zelfstandig vervolgen. Omstreeks 18.15 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren