Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Grootschalige verkeerscontrole in Middelburg

Toegevoegd: 22-11-2022, 20.05 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Meerdere disciplines van de overheid hebben dinsdagmiddag een controle uitgevoerd in Middelburg. Tientallen auto’s en andere voertuigen werden gecontroleerd.


De controle vond plaats op het parkeerterrein Het Zwin bij de brandweerkazerne aan de Stromenweg. Aan de controle deden de politie, douane en belastingdienst mee. Door de politie werd voornamelijk naar strafbare feiten of mogelijke mankementen aan de voertuigen gekeken. Ook werden diverse scooters door de politie op de rollenbank gezet. De douane controleerde voornamelijk of er juist werd gehandeld met producten waar accijnzen op gelegd zijn. De medewerkers van de belastingdienst controleerden of alles in orde was op het gebied van de belasting.

Diverse automobilisten, scooters en motoren werden door motorrijders van de Koninklijke Marechaussee en politie uit het verkeer gehaald. Op diverse plaatsen stond de politie met zogeheten ANPR-camera’s de kentekens van het paserende verkeer te scannen om zo gericht te kunnen controleren.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (23-11-2022 om 14:06)
prima, regelmatig doen, heeft met burgertje pesten niets te maken.
Vlissingse (23-11-2022 om 07:23)
Wordt toch altijd gelijk overal op sociale gedeeld dus ze zullen weer weinig buit hebben. Altijd ook vlak voor de feestdagen he...
Beetje Onzin (23-11-2022 om 01:12)
Voor 99% die op de weg zit kloppen hun zaken gewoon, en veroorzaak je alleen maar een hoop hinder. Dus hoeft van mij niet vaker.
Joris (22-11-2022 om 23:15)
Zinloos burgertje pesten terwijl de straatracers met de knallende toeteruitlaten 's avonds vrij spel hebben om te racen. Het lef ontbreekt om daar een eind aan te maken.
M (22-11-2022 om 21:24)
Mogen ze van mij vaker doen. Zorg dat je zaken in orde zijn dan heb je niets te vrezen zo niet ben je de l.. . Ik hoop dat ze de juiste personen er uit hebben gehaald en goed aanpakken.
Cookie-instellingen beheren